HTML

Csujo Software Inc.

Ez elvileg egy szoftverfejlesztéssel foglalkozó blog lenne. Elsősorban Java, mert ezt nyűvöm jelenleg, de ezen kívül előkerülhetnek más dolgok is, hiszen évekig fejlesztettem Delphiben, .Netben is. A célom egyelőre az, hogy kipróbáljam a bloggerek életét, de az sem hátrány, hogyha esetleg másoknak segítek ezzel. ;-)

Friss topikok

  • mezeike: Szia, Java specialistát keresek németországi céghez, profi német nyelvtudással. üdv Mezeike (2010.01.22. 10:14) Bemutatkozás
  • tucka: Hello Csujó! Azt mondom ne hagyd abba a bloggolást, jó lenne belerázódni a JAVA s dolgokba. Ha l... (2009.09.22. 12:10) Firebird vs. Glassfish vs. NetBeans

Linkblog

Netbeans 6.1 Bug

2008.10.28. 10:53 Csujo

Belefutottam egy érdekes hibába Netbeans 6.1-ben tegnap.

Adatbázisból akartam Entity-ket generálni (New/Entity classes from Database) és a harmadik lapon a Location-t nem lehetett kitölteni, egy üres lenyíló menü jött fel.
Eltartott egy ideig, amíg rájöttem a megoldásra.

Amikor létrehozok egy új projektet NB-ben, akkor létrejön automatikusan egy Teszt mappa (Test Packages) és egy ehhez tartozó Library mappa (Test Libraries). Ezeket ki lehet törölni a projekt beállításaiban (a Sources kategóriában a Test Package Folders résznél).
Én ezt ki szoktam törölni, mert a teszt kódokat a projekttől külön szoktam kezelni. Viszont mint most kiderült, ha ez a mappa ki van törölve, akkor a fenti hiba áll elő, ha újra felveszem ide a teszt mappát, akkor minden rendben működik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csujo.blog.hu/api/trackback/id/tr38735960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása